Profesionální Instalace

Kamerový systém, alarmový systém a pokladní systém

Napište nám

O nás

Jako váš důvěryhodný partner pro obchodní software a bezpečnostní řešení nabízíme odborné služby a podporu v oblasti prodejních systémů a zabezpečení. S více než 10 lety zkušeností v oblasti instalace a podpory nabízíme komplexní řešení pro vaše potřeby. Naše služby zahrnují jak softwarová řešení pro správu prodeje, tak hardwarová řešení pro zabezpečení vašeho obchodu nebo domova.

Objevte více

Co nabízíme

Multiservice se specializuje na následující oblasti:

Bezpečnostní řešení:
Jako certifikovaní dodavatelé produktů Hikvision a Jablotron nabízíme špičková bezpečnostní řešení pro sledování a zabezpečení vašeho domova nebo podniku.
Objevte více
Obchodní software:
Nabízíme širokou škálu softwarových řešení pro správu prodeje, včetně Gokasa, Trifid a IproSoft. Tyto systémy poskytují robustní řešení pro efektivní sledování a kontrolu obchodních procesů.
Instalace a technická podpora:
Naše odborníci poskytují profesionální instalaci a technickou podporu pro všechna naše řešení. S více než 10 lety zkušeností v oblasti můžete mít jistotu, že vaše systémy budou správně nainstalovány a budou správně fungovat.

Naši partneři

Spolupracujeme s řadou předních firem v oblasti technologií a bezpečnosti, aby jsme vám mohli poskytnout nejlepší možná řešení.
Ověřit partnerství s Jablotronem
Chcete ověřit naše partnerství s Jablotronem? Klikněte na následující odkaz nahoře a budete přesměrováni na stránku Jablotronu pro ověření.

iProSoft

Proč si vybrat nás

Odborné znalosti: S více než 10 lety zkušeností v oblasti obchodního softwaru a bezpečnostních řešení nabízíme odborné poradenství a podporu pro všechna naše řešení.

Spolehlivost: Jsme hrdí na naši pověst spolehlivého a důvěryhodného partnera. Naše závazky dodržujeme a naše služby poskytujeme s nejvyšší možnou úrovní kvality.

Široká nabídka služeb: Nabízíme široké spektrum služeb, od softwarových řešení pro správu prodeje až po bezpečnostní systémy. Ať už hledáte efektivnější způsob správy prodeje nebo potřebujete zabezpečit svůj podnik, máme pro vás řešení.

Individuální přístup: Rozumíme, že každý klient má jedinečné potřeby. Proto naše služby přizpůsobujeme vašim specifickým požadavkům.

Partnerské vztahy: Jsme hrdí na naše silné vztahy s předními společnostmi v oblasti technologií a bezpečnosti, jako je Jablotron. Díky těmto partnerstvím můžeme našim klientům nabízet nejnovější a nejefektivnější řešení na trhu.

Zajímá vás instalace kamer, alarmů nebo POS systémů pro váš podnik?

Máte konkrétní dotazy nebo požadavky?

Jsme tu, abychom vám pomohli. Naše odborné týmy jsou připraveny vám poskytnout odpovědi a navrhnout optimální řešení pro vaše potřeby.

Proveďte první krok a vyplňte náš formulář. Stačí kliknout na tlačítko níže a budete přesměrováni na stránku s formulářem. Dejte nám vědět, jak vám můžeme pomoci zajistit bezpečnost a efektivitu vašeho podnikání.

Kontaktujte nás

Napište nám